داغگوناگون

طرز تهیه بستنی معجون کش دار و غلیظ به روش خانگی

معجون بستنی، به خاطر استفاده از مغزها و دیگر مواد انرژی زا و سالم، بسیار محبوب و پر طرفدار است. در طرز تهیه معجون هم دستتان باز است که مواد را به دلخواه خود، کم، زیاد یا حذف و اضافه کنید.

به گزارش آیینه فردا، بستنی معجون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی معجون در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم بستنی معجون
بستنی وانیل ۲۰۰ گرم
پسته تازه ۱۵۰ گرم
شیر ½ پیمانه
شلیل ۱ عدد
شیر عسلی ۲ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
سس شکلات به مقدار کافی

طرز تهیه بستنی معجون

مرحله اول

برای تهیه بستنی معجون خوشمزه در ابتدای کار پوست موز را جدا کرده و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا منجمد شوند. حالا تمام مواد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان موز را به همراه شیر سرد درون غذاساز یا بلندر می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم. در ادامه ۵۰ گرم از مغز پسته تازه را نیم کوب کرده و به همراه بستی وانیلی به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شیر عسلی را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا بافت بستنی بسیار غلیظ و کش دار شود. در ادامه درون ظرف مناسب مقداری از مایه بستنی را ریخته و مابقی پسته را به صورت نیم کوب خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری از پسته خرد شده را به صورت پخش روی مایه بستنی می ریزیم، سپس شلیل را به صورت هلالی نازک برش زده و روی مایه بستنی می چینیم. حالا مجددا روی مواد را با مایه بستنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی به خوبی سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از فریزر خارج می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری سس شکلات روی بستنی می ریزیم و بستنی را اسکوپ زده، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت روی اسکوپ های بستنی را با سس شکلات تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا