گوناگون

خوراک نخود ترکی؛ غذای لذیذ و مقوی

خوراک نخود ترکی نوعی خوراک خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نخود با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، گوجه و... تهیه می‌شود.

به گزارش آینه فردا، خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند.

مواد لازم

نخود پخته: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
فلفل کاپی: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک، فلفل سیاه و پول بیبر: به میزان لازم
جعفری خرد شده و لیموترش برای سرو: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا نخود پخته را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

ـ برای درست کردن این خوراک می‌توانید از کنسرو نخود آماده هم استفاده کنید، فقط قبل از مصرف حتما قوطی کنسرو را ۲۰ دقیقه بجوشانید.

بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است.

بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست.

۱- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است.

۲- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید.

۳- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا