گوناگونویدیو

روش صحیح سرخ کردن سوسیس در روغن + فیلم

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که شاید روش سرخ کردن سوسیس شما اشتباه بوده که وسط سوسیس ها سرخ نمیشوند؟

به گزارش آیینه فردا، سرخ کردن سوسیس هم مانند هر کار دیگری قلق های مخصوص خودش را دارد.
برای سرخ کردن اصولی سوسیس در مرحله اول باید بدانید ضخامت هر برش سوسیس نباید بیشتر از یک سانت باشد و برای کامل سرخ شدن سوسیس ها باید تابه و روغن را از قبل داغ کنید.
نکته اصلی سرخ کردن سوسیس ها را در این ویدئو ببینید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا