گوناگونویدیو

طرز تهیه مرحله به مرحله دمی گوجه خوشمزه و ساده + فیلم

دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است.

به گزارش آیینه فردا، این غذای خوشمزه از غذاهای ساده و فوری محسوب می شود که در زمان هایی که وقت کافی برای تهیه غذا نداریم می توانیم از دمی گوجه فرنگی استفاده کنیم.

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی: ۱ کیلو (پوست کنده و خرد شده)
پیاز: ۲ عدد بزرگ (ریز خرد شده)
سیب‌زمینی: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
ادویه‌ها: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره، پودر انبه (از هر کدوم ½ قاشق چای‌خوری) زعفرون

طرز تهیه:

۱-پیاز را در روغن تفت بدید تا سبک شود، بعد ادویه و رب‌گوجه را اضافه کنید یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۲- گوجه‌های خرد شده را اضافه کنید و اجازه بدید آب بندازند.
۳-آبش که گرفته شد سیب زمینی را اضافه کنید و تفت بدید.
۴-برنج و زعفرون را به قابلمه اضافه کنید، بعد ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
۵-وقتی غلیظ شد، آماده‌ است! با سالاد شیرازی،پیاز، ترشی نون تازه سرو کنید و از این طعم قدیمی و اصیل لذت ببرید.

نکته : این غذا هر چه آهسته تر بپزد خوشمزه تر است و ادویه ها را به سلیقه خودتان میتوانید کم و زیاد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا