پیشنهاد سردبیرگوناگون

طرز تهیه پاستا مرغ و سبزیجات خامه‌ای خوشمزه و خاص

این پاستای خوشمزه با مرغ و سبزیجات تازه، تنها در حدود ۳۰ دقیقه آماده می‌شود.

به گزارش آینه فردا به نقل ازallrecipes،  ترکیبی از مرغ  و هر نوع سبزی دلخواه، همراه با سس خامه‌ترش و پارمزان که در همان قابلمه تهیه می‌شود، یک وعده‌ی سریع و خوش‌طعم را رقم می‌زند.

مواد لازم (برای ۶ نفر)

– ۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
– ⅓ پیمانه آرد سوخاری ژاپنی یا (پانکو)
– ۱ و ½ قاشق چای‌خوری نمک + یک پینچ نمک (تقسیم‌شده یا به میزان دلخواه)
– ۳ و ½ پیمانه آب
– ۳۴۰ گرم پاستا خشک زیتی
– ۲ پیمانه سبزیجات تازه مخلوط (مثل مارچوبه، هویج خلالی، پیاز حلقه‌شده)
– ۱ قاشق غذاخوری سیر خردشده
– ۱ قاشق چای‌خوری ادویه‌ی مخلوط ایتالیایی
– ۱ قاشق چای‌خوری عصاره‌ی مرغ (مثل Better than Bouillon®)
– ¼ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده
– ۲ پیمانه مرغ پخته و خردشده
– ۱ پیمانه اسفناج تازه خردشده (فشرده‌شده)
– ½ پیمانه خامه‌ترش
– ½ پیمانه پنیر پارمزان تازه رنده‌شده
– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– چند شاخه ریحان تازه برای تزئین

طرز تهیه

1. همه‌ی مواد را آماده کنید.
2. در یک قابلمه‌ی ضخیم (مثل قابلمه‌ی چدنی)، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد سوخاری و یک پینچ نمک را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا طلایی شود. از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. قابلمه را با دستمال کاغذی پاک کنید.
3. در همان قابلمه، ۳ و ½ پیمانه آب و ۱ و ½ قاشق چای‌خوری نمک بریزید. پاستا را اضافه کرده و هم بزنید. بدون درپوش، حدود ۶ دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید.
4. سبزیجات، سیر، ادویه‌ی ایتالیایی، عصاره‌ی مرغ و فلفل را اضافه کنید. دوباره بجوشانید و حدود ۴ دقیقه بپزید تا پاستا و سبزیجات نرم شوند و آب تقریباً تمام شود.
5. مرغ و اسفناج را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید. خامه‌ترش و پنیر پارمزان را اضافه کرده و هم بزنید.
6. مخلوط را در ظرف سرو بریزید، روی آن روغن زیتون بریزید، با آرد سوخاری طلایی‌شده و ریحان تازه تزئین کنید و گرم سرو نمایید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا