پیشنهاد سردبیرگوناگون

پاییز با طعم ترشی لیمو؛ خوش‌عطر و متفاوت

ترشی لیمو نوعی ترشی بسیار خوشمزه و خاص است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد و می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

به گزارش آینه فردا به نقل از همشهری آنلاین، ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد.

ترشی لیمو نوعی ترشی بسیار خوشمزه با عطر و طعم لیمو است که برای سرو در کنار انواع غذاهای گوشتی، ساندویچ و سالاد می‌توان از آن استفاده کرد. اگر دوست دارید این ترشی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ترشی لیمو همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو

لیمو سبز: ۲ کیلو
هویج: ۴ عدد
سیر: ۲ بوته
سرکه: نصف پیمانه
آبلیمو ترش: ۲ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

ترشی لیمو ؛ ترشی پاییزی با عطر و طعم بی نظیر

طرز تهیه ترشی لیمو

فرارو نوشت: برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا لیموها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شود و هیچ رطوبتی نداشته باشد.

سر و ته لیموها را بزنید و حلقه حلقه کنید و هسته‌های لیمو را حتما خارج کنید.

یک کاسه بزرگ را انتخاب کنید. لیموهای حلقه شده را اضافه کنید و نمک، زردچوبه و فلفل را روی لیموها بریزید و خوب مواد را زیر و رو کنید.

سیر و هویج خرد شده را همراه با سرکه اضافه کنید و هم بزنید.

روی ظرف سلفون بکشید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه بماند و آب بیندازد.

ترشی لیمو ؛ ترشی پاییزی با عطر و طعم بی نظیر

بعد از این مدت زمان آب لیموی تازه و عسل را به ترشی اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

حالا ترشی را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و درب شیشه را محکم ببندید و به مدت دو روز شیشه‌ها را در محیط آشپزخانه قرار بدهید، سپس داخل یخچال بگذارید.

این ترشی خوشمزه بعد از یک ماه آماده است، نوش جان.

نکات مهم

ـ ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. درب شیشه نباید زنگ زده و فرو رفته باشد. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

ـ سرکه‌ها انواع گوناگونی دارند و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم‌تری نسبت به سرکه سفید دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا