
به گزارش آیینه فردا، اگر شما هم یکی از دوستداران حلوا سر سفره افطار هستید این مطلب را از دست ندهید. تهیه حلوا نشاسته یا مسقطی یکی از راحت ترینی دستور پخت هایی است که با آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
نشاسته گندم(نشاسته گل) ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
گلاب معطر ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
پودر هل ۱ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار
خلال پسته ۱ لیوان
نشاسته رو در آب حل کرده از صافی رد کنید تا اگه ناخالصی داره جدا شود
بریزید در یک قابلمه و شکر،زعفران و هل،روغن و نیمی از گلاب را اضافه کنید روی حرارت متوسط مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود.
حرارت را کم کنید و اجازه بدید تا آهسته بجوشد و نشاسته پخته شود.
در نیمه های پخت بقیه گلاب را اضافه کنید.
کمی روی حرارت بهم بزنید. خلال پسته بریزید و مخلوط کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای خلال پسته ،خلال بادام را در کمی روغن تفت بدید و در آخر به حلوا اضافه کنید.
مدت پخت این حلوا از اول تا آخر حدود یک ساعت است و بعد از این مدت حلوا کاملا از ظرف جدا میشود.
در ظرف سرو بریزید روی مواد را صاف کنید و
پس از اینکه حلوا کاملا خنک شد میتوانید برش زده و نوش جان کنید.
نکته: پیمانه را میتوانید استکان در نظر بگیرید و در مقیاس کم درست کنید