
به گزارش آیینه فردا برای درست کردن یک زولبیای خناگی و خوشمزه، ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و یک دوم لیوان به آن آب اضافه میکنیم.
سپس یک لیوان شکر اضافه میکنیم و یک قاشق غذاخوری زعفران و یک دوم قاشق غذاخوری آبلیمو را اضافه و همه را مخلوط میکنیم تا ماده یک دستی حاصل شود. ده دقیقه که جوشید و غلیظ شد آماده است.
در این مرحله یک پیمانه نشاسته ذرت را داخل ظرفی میریزیم و یک دوم همان پیمانه ماست اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
زعفران ، آرد، روغن را به اندازه یک قاشق چایخوری اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا یک دست شود.
بعد از یک دست شدن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک دوم قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
مواد را داخل قیف نایلونی میریزیم و بعد از داغ شدن روغن مواد را به روغن میسپاریم
بعد از سرخ شدن، زولبیا را داخل شهد میگذاریم.
زولبیا ها آماده هستند.نوش جان